top of page

Diensten

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bekijk hieronder welke expertises wij in huis hebben

en waar wij u mee van dienst kunnen zijn.

Boekhouding

Uw boekhouding is bij ons in vertrouwde handen. Via een App op uw GSM of via een apart e-mailadres kunt u uw mutaties eenvoudig naar ons mailen wanneer het u uitkomt. De bankgegevens koppelen we aan de boekhouding zodat u daar geen omkijken naar heeft. Iedere maand of elk kwartaal verzorgen wij uw BTW-aangifte en jaarlijks ontvangt u van ons de jaarstukken en maken wij uw aangifte inkomstenbelasting op.

 

Heeft u een vraag of wilt u gewoon even “klantborden”? Geen probleem. Ook s'avonds en in het weekend beantwoorden we uw vragen, uiteraard zonder extra kosten. Ons kantoor bezoeken in Helvoirt kan natuurlijk ook.

De koffie staat altijd klaar!

Advies over uw administratieve organisatie

Starter

 

Bent u een starter? Iedere startende zzp'er en mkb'er moet nadenken over de inrichting van zijn bedrijf. Hoe ga ik om met mijn inkomende facturen, hoe maak ik facturen voor mijn klanten, hoe richt ik mijn logistiek in, wat komt er kijken bij het opzetten van mijn financiële administratie? Allemaal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Binnen iedere fase van het proces kunnen wij u van dienst zijn: bij het uitwerken van uw plannen in een bedrijfsplan, bij het organiseren van de financiering, het inrichten van de bedrijfsprocessen en uiteraard bij de inrichting van uw financiële administratie.

Kritische blik van buitenaf

Gevestigde ondernemer

 

Ook gevestigde ondernemers kunnen wij adviseren bij de inrichting of stroomlijning van de administratieve organisatie van het bedrijf. U kunt dan denken aan de voorraadregistratie, de personeelsadministratie of uw factureer systeem. Bij groei of aanpassing van het producten- of dienstenpakket gebeurt het vaak dat processen en procedures niet of onvoldoende met de veranderingen meegegroeid zijn. Een kritische blik van buitenaf kan dan verfrissend werken voor uw organisatie en de wijze waarop u uw zaken oppakt.

Tenslotte kunnen wij u operationele ondersteuning bieden bij uw financiele administratie. Zit u bijvoorbeeld tijdelijk met een personeelstekort of met extra drukte op uw administratie? En voert u uw boekhouding met Exact, Multivers van Unit4, Cash, Snelstart of Twinfield?

Dan kunnen wij u ondersteuning bieden voor korte of langere tijd.

bottom of page