Zoeken
  • akhupkens

Kvk Startersdag


Bent u net uw eigen bedrijf begonnen? Of denkt u daarover na? Dan is de Startersdag iets voor u! Een gratis evenement met informatieve en inspirerende presentaties en een informatiemarkt. Op zaterdag 4 november 2017 organiseert de Kamer van Koophandel weer zo’n dag. Deze keer in 3 steden: Eindhoven, Groningen en Utrecht. Maar u kunt het programma ook online volgen.

Ook de Belastingdienst is aanwezig op de Startersdag. Zij zijn er met een stand, en met de workshop Ondernemen en belastingzaken. Op de informatiemarkt beantwoorden medewerkers vragen van bezoekers. Ondernemers kunnen terecht met vragen over de inkomstenbelasting en de omzetbelasting.

Speciaal voor starters die zich oriënteren op invoer en uitvoer, zijn douane-experts aanwezig.

Online

Het programma kan op 4 november ook online worden gevolgd, met live beelden van de Startersdag. De deelnemers kunnen op die dag presentaties bekijken over onder andere het ondernemingsplan, klanten vinden, geldzaken en starten op het web. Verder zitten adviseurs van de Kamer van Koophandel klaar om vragen te beantwoorden via chat en social media.

Workshops

Op het programma staan onder andere de volgende workshops:

· Starten op het web

· Administratie noodzakelijk en nuttig

· Ondernemen en belastingzaken

· Geldzaken voor starters

Interesse? Meld u dan aan

#KvK #KvKStartersdag #Eigenbedrijfstarten

20 keer bekeken

+31 (0)6 401 67 664

Wibautstraat 7

3601 XG Maarssen

© made by Optimize

 +31 (0)6 401 67 664

  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon
  • White Google+ Icon